Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mariánské Lázně

18. 10. 2015

V neděli 11.října jsme se v brzkých ranních hodinách vydali vlakem na západ, našim cílem byly naše oblíbené Mariánské Lázně. Rehabilitačního pobytu zde se rozhodlo zúčastnit 55 lidí.

p1000373.jpg

Mariánky nás přivítaly sluníčkem a tak první vycházka samozřejmě patřila prosluněné Kolonádě.

V pondělí začal náš nabitý program, kdo dopoledne nebyl v solné jeskyni šel na procházku k hotelu Monty. Odpoledne opět pro část solná jeskyně a potom se již všichni zúčastnili první branné hry, kdy mládež vybavená itinerářem měla dorazit k Rudolfovu prameni. K naši radosti dorazili všichni a tak jsme se slunečným odpolednem vydali ještě k Prelátovu prameni. Večer jsme si chvíli zatančili a ještě stihli barevnou Zpívající fontánu.

20151012_150557.jpg

V úterý dopoledne opět pro část lidiček solná jeskyně, ostatní jenom krátká procházka lázněmi, protože odpoledne jsme jeli do Chebu. Ke Špalíčku jsme se dostali po chebské "časové ose", která připomíná všechny významné roky dějin města. Prohlédli jsme si i chebský hrad.

p1000400.jpg

Středeční dopoledne patřilo bazénu, zde měl největší úspěch tobogán, ten jsme si tedy užili. Odpoledne pro dvě skupiny solná jeskyně, zbytek vycházka k hotelu Royal a tady jsme si dali každý nějakou dobrůtku. Večer návštěva divadla "Setkání s operetou", odtud jsme odcházeli opravdu nadšeni.

p1000382.jpg

Čtvrtek opět pro část solná jeskyně a zbytek se dopoledne vydal ke Krakonošovi, tady si užili i jízdu lanovkou. Odpoledne jsme vyjeli k Antoníčkovu prameni, stavili se i u fontány a potom již chystání na další divadlo, čekali nás mariánskolázeňští ochotníci a hra "Oženit se, to je vždy riziko"

p1000377.jpg

Pátek dopoledne bazén a opět tobogán! Odpoledne trochu náročnější poznávací vycházka kolem Karolininy vyhlídky k Lesnímu prameni. Mládež opět nezklamala, spolupracovala při řešení úkolů a k cíli dorazili všichni. Úspěch byl oslaven opět nějakou tou dobrůtkou v restauraci. Večer byl rozlučkový a taneční. Užili jsme si ho všichni.

p1000391.jpg

No a už je tady sobota, sešli jsme se tady opravdu skvělá parta, tak loučení s Mariánskými Lázněmi bylo smutné. Ale někdy příště opět nashledanou

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Mariánské Lázně