Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zámecká slavnost na Žampachu

26. 5. 2012

Letošní  Zámecké slavnosti na Žampachu, která se uskutečnila 26. května, počasí přálo.

Již tradičně bohatý program přilákal spoustu lidí. Úvodní vystoupení taneční skupiny Ginko a pěveckého souboru Barbušáci, které pracují při Domovu pod hradem Žampach úspěšně zahájilo tuto slavnost.         
 

zamecke-slavnosti-008.jpg

 

Pro děti bylo připraveno 10 soutěžních stanovišť s tématem námořní plavba. Takže děti lovily ryby, vytahovaly kotvu, vynášely vodu z podpalubí, přikládaly do kotle apod. Za splnění všech úkolů je čekala sladká odměna. Celé odpoledne se také mohly na hipodromu projet na koních. 

zamecke-slavnosti-017.jpgzamecke-slavnosti-020.jpgzamecke-slavnosti-035.jpg

zamecke-slavnosti-013.jpgzamecke-slavnosti-018.jpgzamecke-slavnosti-050.jpg

 

Následovalo vystoupení rockové skupiny "Michael" z Lanškrouna.

Ukázka agility a canisterapie manželů Loučkových se svými psy a následná diskotéka ukončily příjemné odpoledne strávené v Domově pod hradem Žampach.

 

zamecke-slavnosti-062.jpg

.....................................................................................................................................................................

V dopoledních hodinách proběhla v prostorách zámecké kaple i informační schůzka SPMP Ústí nad Orlicí pro členy a všechny ty, které zajímá činnost našeho sdružení. Předsedkyně  Mirka Menzlová všechny seznámila s akcemi, které pořádáme nebo se jich zúčastňujeme. S pobyty, které již proběhly a také s těmi, na které se tento rok chystáme..

 

zamecke-slavnosti-001.jpg