Jdi na obsah Jdi na menu
 


Věneček 2012

7. 12. 2012

Za doprovodu hudební skupiny LETRANDO a pod vedením tanečních mistrů Marty Marvartové, Lenky Borovičkové a Jirky Mikysky jsme zakončili taneční hodiny tradičním věnečkem.

 Kromě tanečníků z rodin a z Domova pod hradem Žampach pozvání přijali i tancechtiví chlapci a děvčata ze Stacionáře z Ústí nad Orlicí, Domova na Stříbrném vrchu z Rokytnice v Orl.horách a z Domova Dědina z Opočna.

img_7969.jpg

Věneček byl zahájen slavnostním nástupem, který nám zpestřila návštěva Mikuláše a jeho družiny s mikulášskou nadílkou. Zahajovací řeči se ujal ředitel Domova pod hradem Žampach a místopředseda naší organizace PaedDr. Luděk Grätz. Přivítal nejenom tanečníky, ale i jejich doprovod a hosty. Poděkoval naší předsedkyni Mirce Menzlové za práci v organizaci a uskutečnění tanečních.  

img_8050-1-.jpg

 

 Potom se již na 130 tanečníků pustilo na parketu do tanečního reje, který několikrát zpestřilo vystoupení tanečních mistrů a také předtančení nekořských hasičů a taneční skupiny BABYLENKY, skupiny naší Lenky.

img_8200-1-.jpg

 

 Tanečníci a tanečnice si vyměnili mezi sebou dárky. Poděkovali tanečním mistrům, měli pro ně také dárek. Nezapomněli ani na Hanu Szobonyovou, která se stará o naše e-stránky a je duší naší organizace. Tanečníci dostali na památku krásné medailonky, které vytvořila Lenka s Evou Chaloupkovou a potom se už zase tancovalo.

 

img_8238-1-.jpg

 Poděkování patří Jirkovi Mikyskovi, který nám navíc celé taneční zdokumentoval, jeho fotky zachycují radost všech, tanečníků i jejich doprovodů a blízkých.

img_8062-1-.jpg

 

 spmp-usti-nad-orlici.rajce.idnes.cz/Venecek_2012/     odkaz na více fotografií

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Věneček2012