Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plasnice 2010

12. 12. 2010

Ve dnech 4.12. až 10.12.2010 proběhl zimní pobyt našeho sdružení v Orlických horách. Útočiště nám poskytla horská chata Radost v Plasnici.

plasnice-013.jpg

 

Užili jsme si zasněžený týden na horách, kdy přišly ke slovu sáňky, boby i běžky. Stavění sněhuláků mělo samozřejmě také velký úspěch. Kromě těchto zimních radovánek jsme i poznávali okolí Plasnice, vypravili jsme se na Prázovu boudu, kde po skoro tříkilometrové procházce přišel vhod horký čaj, u některých i grog. Vycházka k ekofarmě v Plasnici a další den výlet do Deštného s návštěvou místního muzea bylo dalším zpestřením našeho pobytu. Samozřejmě nechyběly ani Plasnické sportovky, vědomostní soutěž a oblíbená pěvecká soutěž. Vzhledem k tomu, že pobyt probíhal v předvánočním čase ,věnovali jsme se i tvoření s vánoční tématikou. Účastníci si vybarvili skleněné ozdůbky, vykrajovali jsme z voskových plátů ozdoby na stromek, vytvářeli vánoční a novoroční přáníčka žehličkováním a dělali jsme dekoraci na stůl či dveře.

Pobyt proběhl opět ve svižném tempu, abychom stihli všechny aktivity, které jsme si připravili. Zakončení pobytu nám obstarala diskotéka se světelnými efekty.

Na tomto odkazu si můžete prohlédnout fotky z pobytu, až se ke mě dostanou další, doplním.  http://spmp-usti-nad-orlici.rajce.idnes.cz/