Jdi na obsah Jdi na menu
 


Členská schůze 6.4.2011

6. 4. 2011

Ve středu 6.dubna 2011 se konala členská schůze našeho sdružení. Sešli jsme se v pěkném prostředí zimní zahrady v Domově pod hradem Žampach.

Bylo to příjemné setkání po zimě, rádi jsme se opět  všichni viděli.                                                   

schuzka-2011-001.jpg

Předsedkyně sdružení seznámila přítomné s hospodařením v loňském roce. Byl to rok bohatý na pobytové akce. Sdružení vyjelo na zimní pobyt v Deštném, následoval pobyt na Pastvinské přehradě. Turisticky laděná mládež strávila týden v Beskydech, podzimní pobyt v Mariánských Lázních ocenili všichni, kdo mají rádi společenský život. A nakonec velmi úspěšný předvánoční pobyt v Plasnici v Orlických horách. V loňském roce se nám pro nemoc instruktorky nepodařilo uspořádat taneční.

Plán akcí na tento rok byl dalším bodem našeho setkání. Vzhledem k tomu, že z republikového sdružení ještě nepřišly informace o dotacích, byla naše diskuze o pobytech spíše všeobecná.       Od 27.6. do 4.7.2011 vyjedeme opět do Beskyd, naši zdatní turisté si letos vyšlápnou na Lysou horu. Dalšími pobyty by měly být podzimní Mariánské Lázně a zimní pobyt v Orlických horách.         Již 19.dubna vyjede tance a zpěváků chtivá mládež do Prahy na charitativní koncert TV Nova "Chceme žít s vámi".      28.května se sejdeme na zámeckých slavnostech Domova pod hradem Žampach, kde v dopoledních hodinách proběhne i schůze sdružení.       Podzim by nám měly ještě zpříjemnit taneční.

 

schuzka-2011-003.jpg

Diskutovali jsme nejenom o akcích a pobytech, ale samozřejmě i o chystaných změnách, které se v zákonech týkají zdravotně postižených.

 

S akcemi a jejich termíny vás budeme průběžně seznamovat na těchto stránkách.